06-25491402 drostadm@hetnet.nl
Selecteer een pagina

Over mij 

Mijn naam is Wim (Willem) Drost, geboren en nog steeds wonend in Nunspeet. Thans wonend in nieuwe wijk Molenbeek samen met mijn vrouw en 2 dochters.  Ik heb ruim 25 jaar werkervaring opgedaan op diverse AA accountantskantoren in de regio. Sinds 2008 ben ik als zelfstandig ondernemer werkzaam voor verschillende bedrijven in het MKB, zoals: transportbedrijven, schildersbedrijven, bouwbedrijven, garagebedrijven, diverse adviesbureau’s en ZZP-ers , mensendieck/fysiopraktijk, kortom zeer uiteenlopend.  

Ik werk samen met enkele accountantskantoren voor wat betreft het uitbrengen van de jaarrekening en het indienen van de belastingaangiftes. Door deze samenwerking heeft u de kwaliteit van een accountantskantoor maar betaalt u de tarieven van een administratiekantoor. 

Graag wil ik in een veelal informele sfeer mijn diensten bij u op uw bedrijfskantoor of thuis op mijn eigen kantoor uitvoeren. Dit alles tegen een vaste prijsafspraak of op uurbasis en eventuele reiskosten. Wilt u geheel  vrijblijvend eens van gedachten wisselen of wij wat voor elkaar kunnen betekenen?  Bel of mail mij gerust!

Wim Drost