06-25491402 drostadm@hetnet.nl
Selecteer een pagina

Diensten

Ik ben uw vertrouwde partner op het gebied van alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Met alles waar u niet voldoende kennis of tijd voor heeft, kunt u bij mij terecht. U bent zelf volkomen vrij om te kiezen welke werkzaamheden u bij mij neerlegt. Mocht u op een later tijdstip meer of minder werkzaamheden aan mij over willen dragen dan is dat uiteraard mogelijk. 

Administratie

Mijn dienstverlening op dit gebied is uiterst flexibel. U bepaalt namelijk zelf welk deel van de administratie u uitbesteedt en wat u eventueel zelf doet.  Is er voldoende tijd en boekhoudkundige kennis binnen uw bedrijf aanwezig kunt u volstaan met mij in te schakelen voor alleen de jaarrekening en eventuele tussentijdse cijfers en controle op loon-/ omzetbelasting. 

Ook kunt u de volledige administratie van uw bedrijf door mij laten verzorgen. Door mijn kennis en ervaring kan ik alle aspecten van uw administratie op mij nemen. 

Belastingen

Mijn streven is dat u, binnen de grenzen van de fiscale wetgeving, niet te veel belasting betaalt. Bovendien kan ik u helpen om problemen te voorkomen door het voeren van een goede administratie en het indienen van een juiste aangifte.

Mijn mogelijke aandeel in uw fiscale zaken:

 

Verzorgen van aangiftes inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting.

Interim 

Een andere mogelijkheid die ik u kan bieden is het uitvoeren van mijn activiteiten op interim-basis. Hierbij verricht ik administratieve diensten zoals hierboven beschreven, voor bedrijven die zelf onvoldoende kennis of personeel in huis hebben of niet in dienst willen nemen.  Ik ben vrij flexibel in mijn planning en kan op korte termijn beschikbaar zijn voor tijdelijke opdrachten.